Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// tack för idag älskade uggla<3


Svårt att förstå

 

orättvisor finns överallt

på solsidan står träden

som sträcker fjuniga knoppar

mot solens värmande droppar

men på skuggsidan 

då frosten svängde sin hatt

hänger varje strå brutet

 

gårdagens ojämlika förutsättningar

ger dagens motlut

stenen blir till berget

är det svårt att förstå

födda med guldsked i mun

ger ett orättvisare samhälle

om inte kunskaper finns




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-28 15:25



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
då frosten svängde sin hatt
<3
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP