Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk materia

 

Att tvingas lyssna på din låga, suggestiva röst,

är som att sväva i universums svarta natt.

 

Där är oändligt kallt, och fullt av kristaller

som hotar att spricka när som helst.

 

Allt din röst utlovar är kaos och ingen utväg,

så för mig finns bara ett stort svart hål.

 

Det är en känsla så existentiell, och så brutal

att jag lika gärna redan hade kunnat vara död.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-28 22:53



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Det gör så jävla ont att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Så HÄR skall Riktig poesi skrivas. Jag svettas i hjärnan och bluddrar i blodpumpen.

Geni.
2021-11-01

  Nina Nightwish
Den kändes
2021-10-30

  ULJO
Smärta i dina ord
2021-10-29

  Mats Edin VIP
Starkt om mörker
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP