Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metavers

 https://www.facebook.com/4/videos/1898414763675286/

Namnbytet i Meta speglar företagets ambition att växa bortom sociala medier och bekanta allmänheten med metaversen, den fantastiska vetenskapliga term som används av Facebook för att beskriva sin vision om vad det innebär att arbeta och spela i en virtuell värld. , du kommer att bli kunna göra nästan allt du kan tänka dig - att träffa vänner och familj, att arbeta, att lära sig, att leka, att shoppa, att skapa - såväl som helt nya upplevelser som inte ser ut som ingenting när du tänker på dagens datorer eller telefoner. Jag gjorde en film som utforskar hur du kan använda metaversen en dag. I den här framtiden kommer du att kunna teleportera i form av ett hologram för att vara på kontoret, på en konsert med vänner eller i dina föräldrars vardagsrum”, påpekade Facebook-chefen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP