Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LASS ES NICHT WIEDER GESCHEHEN !

Det stramar åt kring Israels utvalda
folk tona ner sin hybris i att försöka
linda in västbanken och Palestinierna
i en Warzawakokong likt nazzarna
gjorde med judarna i Berlin och War-
zawa.

12 europeiska länder har underteck-
nat uppmaningen till Israel att inte
ta efter nazisternas manövrerande
strategi,
utan bör hålla sig i skinnet och hålla
sig på mattan så det inte händer igen.

~
Någon som har någon invändning mot det ?

-NEJ !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-10-29 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP