Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken på krigserkännande i få ord.

Tecken på krigserkännande.
När kommunikationer inte fungerar på resenärens nivå då är det krig i landet!


Andra länder har lämnat fria resor för äldre!


Sverige ska systematiskt utplånas, jag hörde två tunnelbana vakter prata om det svenska samhället.

https://www.facebook.com/diananorma.jeflea/posts/4820984544602653:7

 

https://playtech.ro/stiri/transport-gratuit-categorii-pensionari-6643

 

gratis kollektivtrafik: vilka kategorier av pensionärer kan resa utan att betala
Daniel ?tefan 10:36, 18 feb. 2019
Gratis kollektivtrafik: vilka kategorier av pensionärer kan resa utan att betala
Än så länge är det bara vissa kategorier av pensionärer som kan dra nytta av gratis kollektivtrafik. För att ta del av dricks måste pensionärer lämna in vissa handlingar vid STB-diskarna.

I mitten av februari började Bukarest Transport Company (STB - före detta RATB) samla in data från alla pensionärer som vill dra nytta av gratis kollektivtrafik på ytan.


Pensionärer kommer fortfarande att kunna resa gratis, men de måste alltid ha ett resekort med sig, precis som alla andra passagerare, och validera det vid eventuell ombordstigning i transportmedlet (spårvagn, buss, trolleybuss). Förordningen gäller för hela Bukarest - Ilfovs omkrets.


Vilka kategorier av pensionärer drar nytta av gratis STB-transport
Kortet som kommer att utfärdas efter inlämnandet av dokumenten vid STB-diskarna kommer att vara giltigt i 12 månader från dagen för innehavet. Nästa år måste kortet laddas om utan extra kostnad och kommer även att gälla i 12 månader.


Eftersom STB inte har meddelat någon deadline inom vilken dessa handlingar ska lämnas in, kan pensionärer infinna sig vid diskarna fram till årsskiftet.

Dessutom är det för närvarande bara heltidspensionärer som kan dra nytta av den kostnadsfria praktikplatsen. Därefter kommer även de andra kategorierna att dra nytta av fördelen, när den tillkännager STB, förutom de tidigare anställda från SRI, MAI, MApN, etc.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-29 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP