Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


YTTRANDEFRIHETENS MINFÄLT

När en skribents läsarcirklar utvidgas
i världen är det ett omen på att vissa
texter uppmärksammats där de inte
lär uppskattas i vissa länder för ingen
kan behaga alla för världen är ett min-
fält i yttrandefrihetens snäva marginal
där ett skämt i ett land kan utlösa ett
inbördeskrig i ett annat.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-10-29 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP