Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att gå på djupet..

Det är i det allvarsamma

Vi vågar mötas

och se varandra på
tusen famnars djup

Inte när vi förtränger
smärtan

och ytligt skämtar bort

Det stora själsdjup
som är oss förunnat

Som var och en av oss
faktiskt fått




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-29 17:47



Bookmark and Share


  annalena VIP
Under ytan...
Klok text.Tusen famnars djup.
Vackert formulerat
A-L
2021-11-02

    Lena Staaf VIP
Det krävs mod att se varandras själsdjup men belöning av en stärkt relation när man lyckas.
2021-10-30

  Kungskobran VIP
Tillsammans i hjärtans djup
tar vi oss en sup
och prata om det
som vi vet

2021-10-30

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text om att våga mötas och se det som är.
2021-10-29

  alicja lappalainen VIP
"Vi vågar mötas

och se varandra på
tusen famnars djup"

bra!
2021-10-29

  AiA Maria den fria

Livrum
I sanning
belysande
högsta djup
i medkänslans namn


Tack!
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP