Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idaG

 

Varje dag är en ny början.

Början på något nytt och sant.

Vad som hände igår är ej längre aktuellt!

 

Vad som händer imorgon, kan delvis hänga på vad som händer idag..

Just här och nu finns val,

val att välja hur dagen ska se ut;

vad vill du säga och göra..

 

Så ta hand om dagen din.

Den är en sällsam gåva,

lixom valet att bestämma hur du vill leva den:O)




Övriga genrer av harmoonia
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-07-29 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia