Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Mannen som tror att han kan leva utan andra människor har fel. Mannen som tror att andra inte kan leva utan honom har fel två gånger."


4 praktiska tips från judarna.

4 stora misstag som människor gör i sin relation med sina nära och kära.

Misstag 1. Hemligheten med ett lyckligt liv: Du behöver inte vara arrogant, behandla människor som du vill bli behandlad, detta hjälper dig att behålla dina relationer.

Misstag 2. Hur man beter sig med nära och kära: Dessutom är det inte värt att vara för (söt) mild, annars kommer de att "äta" dig och inte för bitter (allvarligt) annars blir du "spottad". Världen sväljer de svaga, de som sticker ut med stor mildhet och nära och kära är inget undantag. De kan använda dig, de kan bli väldigt stygga, varför du inte kommer att kunna kommunicera normalt med dem.

Misstag 3: Vilken typ av människor ska du undvika: folk hoppas att det ska gå över på något sätt, tänker inte på framtiden, frågar, slösar bort pengar och spenderar utan åtgärd. Du måste begränsa kommunikationen med dem maximalt, särskilt om de är nära människor.

Misstag 4. Tolerans: Människor vet hur man förolämpar, förödmjukar och påpekar sina brister. Om du är en av dem måste du förstå att varje person uppfattar kritik på olika sätt, för vissa är det tomma ord, och för vissa - en kniv i hjärtat. Lär dig att vara lugn om du inte gillar något med människor och det kan till och med göra dig äcklad, våga inte prata om det, det är mycket lättare att byta umgängeskrets. Äntligen kan dessa människor behandla dig på samma sätt, och kritik är en farlig sak, den dödar mannen sakta och säkert om den dyker upp i honom. Kom ihåg: det finns inga idealiska människor och det är bättre att vara tyst och inte peka finger åt dem.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-10-30 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP