Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti en värld


helt fylld av sötma 

avväpnad intensitet 

som låter själens tårar 

se oss inuti

en avväpnad ömhet 

känsligheten i oss ringer som klockor 

en tapperhet av ditt djupa lidande 

som blir poesi där jag slutade sjunga 

att visa sina känslor är det starkaste man kan göra

vid första ordet brast du ut i gråt 

jag sjöng och du slutade aldrig 

du tog dig rakt in i hjärtat

inuti min värld

varenda ord kom in i själen

outplånlig 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP