Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans

Du är min älskade underbara
Du är den jag vill och behöver
All saknad finner ingen tröst
och i min kropp bor plågan
tills din hand
läker smärtan
Vill så gärna vara i ditt hav
simmande nära
se oss tillsammans igen
evigt i bejakande av vårt liv
och våra själars frälsning




Fri vers av Sten Berglund
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-10-31 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Berglund