Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden när förhållanden tar slut, trots att det någonstans är bra.


saknar hårt.

Det är ju dig jag saknar
Det är ju dig jag vill ha
Det är ju dig jag älskar

Det är ju mig du ska vara hos
Det är ju mig du ska krama
Det är ju mig du ska älska

Det är oss det inte funkar emellan
Det är oss det skiljer flera hundra mil
Det är oss
Det är slut




Övriga genrer av signe
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-07-29 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

signe
signe