Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet

\'42\' sa han
och jag sa något klokt om att
dom flesta säger det

Akta.

Berör inga djupa ämnen
De skapar obehag

Akta.

Var ytlig
De blir lättast så




Fri vers av signe
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-05-07 12:03



Bookmark and Share


  leopardia
spännande text som skapar tankar om hur livet emellanåt ter sig...
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

signe
signe