Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från. Teveskörm


i den stora dammen


där simmar vi varje dag
ett fenslag från andra
utan att bry sig varandra
olikheter randiga rutiga spräckliga
förskjutna, prickiga
en del elaka på andra skälla
måltavlan de snälla

simmar i den stora dammen
gör även skammen
varje dag lär vi oss där vi simmar
stjärnorna vackert över oss
de glimmar

de små glömmer aldrig
i dammen simmar även hajen
han lurar bortanför kajen
de stora är inte hjärtnupna
de gömmer sig bland vassen
och vittjar fångstkassen












Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-11-01 07:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
På kornet
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP