Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något visst med tåget


Visst är det nåt
visst med tåget
om dagen

Och om natten likaså

Att slippa befinna sig
ovan molnen

På en alltför läskigt
hög höjd

Nog verkar det
väl tryggare med tåget

Och stinsen på stationen

Som vinkar så förnöjd




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 12:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Älskar att åka tåg, speciellt gamla tåg
2021-11-02

    Lena Staaf VIP
Tåg är mysigt och känns på något konstigt sätt säkrare, miljövänligare är det också. Men efter att ha läst Mikael Nybergs bok "Det stora tågrånet" som handlar om avregleringen av tågtrafiken så kan jag även känna mig orolig när jag åker tåg. Säkerheten är inte vad den har varit.
2021-11-01

  alicja lappalainen VIP
en rolig text som barns teckning med tåget och den glada stinsen på stationen
Tycker om den dikten
2021-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
Problemet inställer sig om man ska resa till Kuba eller Australien.

Jag har flugit till Afrika 2 ggr. Men jag skulle inte våga göra om det p g a att klaustrofobin har förvärrats.

2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP