Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor & Bin


Morgonrodnad
på dina kinder.
En lycka från
nattens nektar. 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-02 08:26



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbart:)
2021-11-05

  agh.nilsson VIP
Kärnfyllt och kärleksfyllt
2021-11-04

    Lena Staaf VIP
Så vackert på få rader!
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M