Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


100% AV ALLT MANSHAT BEGÅS AV KVINNOR

Inte nittionio

Nej, hundra procent

Jag har sett det ske

Varit med när det hänt

Akta dig för kvinnan

som blivit försmådd

Alla ska dock en gång

få skörda sin sådd

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2021-11-02 14:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=6DR4qXhqfOA

2021-11-02

  AiA Maria den fria

Peace&love&understanding
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP