Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke


Trygghetens pris

Livet följer inte några manus
impulshandlingar tillfälligheter
utformat dagar månader och år
infall rädsla och panik ledde dig

Flyttorder sommaren sextinio
boet är tomt framtiden tar struptag
handsvett fruktan och skrala inkomster
drev dig norrut på tvärs mot hjärtats bön

Tryggheten har väl ett pris tänkte du
tak över huvudet och en varm säng
kostade dig den stora kärleken
alltsedan dess har du varit trasig




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-03 09:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna dikt tar tag som
en mäktig flodvåg med
starka minnen under
sin färd och fastnar
inuti. Bravo!
;)



2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP