Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vit som snö

När fälten ligger vita av snö
som ett tecken på nya tider
skingras spåren av vinden
nya mönster bildas
när allt är över
börjar vintern på nytt




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-03 11:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så kan det vara, en ny säsong kommer, bra tänkt
2021-11-03

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet. Men här i Sörmland ligger numera inte snön kvar så länge. Stor skillnad om man går tillbaka 30-40 år.
2021-11-03

  ULJO
Vacker vy
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP