Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det globala uppvaknandet

Hur länge har vi sovit egentligen?

Ja jag har i alla fall sovit i 28 år. 

Jag minns att jag åtminstone var 

vaken hela det underbara 70-talet. 

Hemskt hur vi har förstört planeten. 

Jag har i varje fall inte gjort något fel. 

Jag drömde att det var jag som sköt Palme. 

Ska vi skaffa solceller och elektriskt bil.

Nä det verkar så bökigt. 

Det är skönt att kärleken har vaknat. 

Tror du vi kan ringa till min mamma?

Hon är ju död, men prova. 

När människor älskar varandra 

så tänds Guds ögon i bastun. 

Alla individer har vaknat och 

det är inte långt kvar till jul. 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-03 18:41



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Kärleken som sköld mot verkligheten och alibi för att slippa ändra på sitt sätt att leva? Eller tvåsamheten mer?
2021-11-03

    Lena Staaf VIP
Gillar dina tvära,kast här!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP