Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I Absurditetens Tecken


Till Dubrovnik vill jag resa

Jag drömmer om att resa till Dubrovnik

Dit ända fram går det inga tåg, men likväl buss

På den sista sträckan från Split

I södra Kroatien vid Adriatiska havet

Till hjärtat av Dubrovnik vill jag resa

En resa på 254 mil och 29 timmar med bil

Rak sträcka är det 186 mil till Dubrovnik

Från mellan Sverige mätt

I samma tidszon som i Sverige ligger det

Att få bada i Adriatiska havet

Och flanera på gatorna i Dubrovniks vackra stad

En fästning pryder kusten i Dubrovniks stad

Jag har inte varit förut i Dubrovnik

Men till Dubrovnik vill jag resa

Om jag får tid över mitt i allt annat bestyr

 

Taleptox Skrev

Den 20201026

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-11-04 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP