Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla<3


Brevduvan



Sänder med duvan ett brev
hon finner dig var du än är
om du tittar ut genom ditt fönster
sitter hon där på ditt fönsterbleck
med en hälsning från mig
övervägande molnigt
påbyltad äntrar sadeln
sporrsträck genom storsköpet
därpå dame Elsa
ska mata maskarna
med de granna höstlöven
hon har många och delar med sig
barndomsvännen
och växterna kan sova under lövatäcket
tills vårsolen väcker dem igen
kanhända skriver något
om de nya ögonen
som ska hämtas idag
allt måste vårdas varje dag
inte bara du och jag








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-11-04 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP