Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

I drömmens kuvös vilar vi alla
söker tröst i den näring vi får
drömmen skingras av verkligheten
är jag ett barn igen?
eller en vuxen utan mål.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-04 09:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukt skirt! En vacker rytm och harmoni i ord!
2021-11-10

  Margit Grell
Fint och tänkvärt!
2021-11-10

  Lottie Ålhed VIP
Mycket tänkvärd ,fyndig och fin dikt
2021-11-05

  ULJO
Bra tanke
2021-11-04

  AiA Maria den fria

Fint!

Jag känner och tänker att vi ”vuxna” är fria att välja ”naturligt” som i ”basic”...

så som här väl beskrivet av agh.nilsson

”Nyfikenhet, trygghet, kärlek” allt tillsammans skänker glädje

Tack!
2021-11-04

  agh.nilsson VIP
Vackert, jag tänker att barnets mål är ofrivilligt valt: nyfikenhet, trygghet och kärlek.

Allt man egentligen behöver.
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP