Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN OCH ANNAN BERGMAN

När återvändsgränden

med råttorna i

är allt mina ögon kan se

När gnisslande spökskepp

ses glida förbi

så är allt det glada passé

 

 

Lika bra att kapa alla banden

De är ändå ofta till besvär

Lika bra att ge dem kalla handen

Göra en och annan Bergman här

 

 

När jag konstaterar

att inget har hänt

fast flera decennier har gått

då känner jag att

vinden aldrig har vänt

En vän blir en

minnesbild blott

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-11-04 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP