Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAUDIARABIEN

En sak jag verkligen uppskattar med Saudiarabien är att där daltas det inte med brottslingar och kriminella.

Landet har också en uppseendeväckande låg brottslighet.

Vad svenska pissliberalier, flumvänster och annat pack anser är helt ointressant. De binder bara ris åt egen rygg. Gängen skrattar åt dem och fortsätter att testa hur långt de kan gå. Och tydligen kan de gå hur långt som helst i dårhuset Sverige.

Tragiskt men dessvärre sant.

Det är feminismen som banat väg för allt detta pjoskande och daltande med brottslingar. Den har överhuvudtaget banat väg för mycket ont, som t ex abortlagstiftningen. Listan kan göras lång.

Sverige ska inte agera på de kriminellas villkor. Det är de kriminella som ska förändra sig. Inte vi andra.

Load up with rubber bullets!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2021

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2021-11-04 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP