Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbofall

Det faller snö i mitt hjärta
den smälter sakta
och sprider sig i min kropp

Den doftar av vinterns klara luft
lyfter sig
virvlar bort som en dröm

Drömmen bär sanningen
sanningen som svävar
som snöflingans dans i vinden

Smälter minnen
om det som en gång var
rinner längs fårade kinder




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-05 10:52



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Förlösande tårar
skänker livgivande


Tack!
2021-11-06

  Anya VIP
Sorg i tonen. Du jobbar fint med vinterns accessoarer.
2021-11-06

    Lena Staaf VIP
Vemodsminnen. Vackert skrivet!
2021-11-05

  ULJO
En fantastisk text du levererar.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP