Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är där inte längre

i guldvågiga rörelser
längs med pinjeträdens
pietetsfulla längdriktning

bergens mjukt kullriga
ryggomfång

bland kullerstensgränder
singlar något mjukt
som tystnar nu

är där inte längre
inte mer










Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-06 12:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Under pinjeträden stillas längtan, doften av kådan och smaken av sötman i nöten åminner allra helst om platsen man alltid vill återse... Dina ord frammanar doft, smak och insikt om upplevelserna som i glädje präglar oss...
2021-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar saknad och längtan.
2021-11-08

  BenGust VIP
Lite längtans gränder kan skönjas i dessa pietetsfulla ord.
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP