Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM SANKARA

Fyra år bara

Thomas Sankara

Allt han fick var

fyra år bara

Han försatte

sig i fara

när han sanningen

ville förklara

Thomas Sankara

 

 

Den störste president

hans kontinent

nånsin känt

 

 

Kontrarevolutionärer

Illojala militärer

hade blivit

verkligt störda

så man tog sig

för att mörda

Thomas Sankara

Thomas Sankara

 

 

Han stod upp

för de svaga

så man tog honom

av daga

Men många ville 

försvara

Thomas Sankara

försvara Sankara

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2021

https://internationalviewpoint.org/spip.php?article7380=

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-11-06 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP