Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


USA vill nu göra i Etiopien vad man gjorde i Chile 1973, när man installerade Pinochet!


OM ETIOPIENS RÄTT TILL OBEROENDE

Nu är det dags att på allvar försvara Etiopiens rätt till oberoende.

Terroristerna i TPLF (en grupp från Tigray i norra Etiopien) har nu slagit sig samman med andra så kallade frihetskämpar.
Deras mål är att störta landets lagliga regering under ledning av dr Abiye Ahmed, en man som gjort oerhört mycket för Etiopien.

USA stöder terroristerna i TPLF.
President Joe Biden har t o m krävt (!!) att Etiopiens lagliga regering ska avgå och överlämna makten till TPLF.
Kommer TPLF till makten blir Etiopien en blodig diktatur, såsom landet var under Melesse Zenawi.

NU hör man inga protester från folk som var snabba att fördöma Sovjetunionens invasion av Afghanistan eller Iraks invasion av Kuwait.

Ned med TPLF & co! Leve Etiopiens lagliga regering!

 
 
LARZ GUSTAFSSON 6/11 2021
 
 
 



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-11-06 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP