Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla årstiders jord



Du var så enkel
och fyllde livet med mod

du lärde mig att somna
utan ljus i en skog
du lärde mig

och vi gjorde en eld
natten satte sig brevid
och jag inom dig
blev förälskad i en sol

du var så gränslös
och fri
den vackraste i min famn

nästan för bra för att vara sant
nästan för bra
och du inom mig
blev förälskad i min sorg
alla dina färger kom fram

livet blev så innerligt gott
och varmt

nästan för bra
nästan för bra för att vara sant
och kärleken i sig själv
blev förälskad
i alla årstiders jord

lärde oss allt om att dö
medans vi ännu lever
mer tacksamma för tiden
sedan försvinner den
borta
och det är allt.








Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-07 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP