Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är en stolt språkpolis. Svenskar talar sämre svenska än invandrarna. Många av dem har ofta en god grammatik.


SPRÅKET SKA VÅRDAS

Språket måste vårdas

Fattar man inte det

behöver man själv få vård

Det är något jag vet

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-11-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP