Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager på lager


han kommer i så många olika fina lager

min vän av djup förundran 

överaskningarna förgyller min vardag

min vardags fest,

ett manifest i form av gåvo ljus

in i tillvaron av allt en oväntad

självklar vänskap kan vara

gåvor som är större än störst i sin enkelhet

 deras betydelse för mig personligen 

större än mitt cartier "love bracelet" armband 

de kommer från hjärtat. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-08 11:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Coolish - hot
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP