Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Småplaneterna


Obegränsad Kärlek

oändlig och obegränsad

närvarande och glädjerik 

evig och utan slut

...är min kärlek till dig. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-08 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig, innerlig dikt, som jag önskade att jag själv skrivit.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP