Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig går jag tomhänt

Äntligen
äntligen kom frid
kom du hem
livet blev levbart
och enkelt
ännu hinner jag njuta
av hösten
älskade himmel
krispiga grenar och i gryning
dansande älvor
äntligen
äntligen kom frid
kom du hem
det känns som att jag vågar
känna mig värd
allt blev tydligt
och klart
ännu hinner jag leva

älskade himmel
fåglarna flyttar och i skyming
sommar som förmultnar
äntligen kom frid
kom du hem
jag vågar att le , och det känns
som att människor aldrig
ruttnar
äntligen kom frid
kom du hem
som jag har väntat
på ditt brev
aldrig går jag tomhänt mer.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-08 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP