Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heal

I will never heal. This pain that I have you will never understand. I wish that you could se the pain in my eyes because I will never tell .

I am disappointed but yet I still care, maybe never forgive but still love.

You made me feel so lost, I was drowning deeply in my emotions, I felt so little and I needed you badly.

My heart feels heavy with sadness but yet I still care, you broke me to pieces but I still love.




Fri vers av sanela
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-09 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanela

Senast publicerade
Heal
Längtan
* Se alla