Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättspsykiatrins fullt normala amputering av själen

Vad är det här för medicin?

Det är 20 mg zyprexa antipsykotiskt.

Men varför så hög dos, jag är inte så psykotisk?

Doktorn har koll på läget och det blir lugnast för alla samt att du verkar vara väldigt speedad och orolig. Ta tabletterna annars blir det en injektion.

Det är klart att man blir orolig över ert ovänliga bemötande och att denna rättspsykiatriska klinik är byggt som ett högsäkerhetsfängelse.

Följande två år gick jag på denna höga dos antipsykotisk medicin och det var som att min själ var bortkopplad, amputerad. Min personlighet var utsuddad till 90 % och jag befann mig vara i ett tillstånd som var en blandning av ett limbo och helvetet. Två förlorade år först på Växjö rättspsyk och sen i min hemstad Örebro. Genom att behandla och medicinera patienter på detta och liknande vis så skapas endast mer aggressioner, vrede och hat. Jag var inte i kontakt med mina känslor och gick omkring som en zombie, hur ska man då kunna tillgodogöra sig vård, terapi och bibehålla sina relationer med familj och vänner?

Växjö rättspsyk är ett helvete, ett kamoflerat fängelse med flera stycken helt olämpliga personer bland personalen, och en högst inhuman taskig och unken atmosfär av rädsla och maktfullkomlighet. Helt enkelt ett vidrigt ställe. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-12 02:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag har förstått att pga ofrivilligt,mdvs tvång kan patienten inte protestera, vad är det för vård, experiment kallar jag det för. Flera rapporter finns på ämnet och domar emot maktfullkomliga ageranden... Det är alltså i sig inte rättssäkert och ska anmälas, men minns du är tyvärr inte ensam, så gå i samlad tropp, tipsa media!
2021-11-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Anmäl dom till Europadomstolen för brott mot mänskligheten.
Dr Mengelefasoner och koncentrationsläger med psykopater bland vårdpersonal.
N.P.
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP