Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag älskade uggla<3


Det där med att ha mod



slogs då av deja vue, nu är det dags igen
det ljugs aldrig så mycket som inför val
ser de blå ballongerna
svävar över hustaken
det skröpliga hoppet
att den blinde åter ska falla bland ruinerna
granska noga konceptet
över tid inse manipulation tänk i tid
liksom i all manipulation av våra sinnen
finn akilleshälen tryck på den
all reklam nyttjar samma koncept

om du inte kan kontrollera Ditt sinne
vill någon annan göra det
vem vinner och vem förlorar?
kapital och makt vinner
på den förlorande sidan finns arbetsmyran
miljön och de utsatta
de lovar runt och håller tunt
inte alls lika värde under ytan
den oheliga familjen har ännu en gång
visat sitt nakna ansikte

för det levande hjärtat
är varje dag ny
varje skratt en daggfrisk fläkt

men jag läste och förstod
flugmannen är inte farlig
sköter sitt jobb betalar sin skatt
inte våldskapabel bara annorlunda tänkesätt
allt blev natt 23.12.2017
blås vind över ömtåliga hjärtat ditt
ett svunnet liv
leksaksaporna vilar i graven kronjuvelerna
tvångssterilierar de nya presidenterna
vad är jag att döma
fruktade mitt liv
det blev inte så 02.11.2016
folie du jour
rätt bor inte här, hade gärna sagt
det men det blev inte så, min dotter
eller son.
banken hörde av sig en fredag morgon
bankkortet var stulet, någon köpte en cykel
en flicka hörde av sig, ett av de barn
från könscellsdonation
gruvarbetare hörde av sig
alla pekfingrar stod i kö

talade med Fi
-- sa det sker mycket olagligt
inom psyk och de oheliga flinar
inte nog med att det är brottsligt, lagstadgad rättegång
ger stora skadestånd

varför ska mörkret segra över de som inget ont gjort
Den skuldbelagde skakar fingrarna fria
/alla är vi födda i synd/
men de utsatta straffas av skulden
vilket samhälle kräver det?

vad har de gjort mot dig ?
ett bortkastat liv!
världen exploderar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-11-12 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP