Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borta för alltid

Jag seglar mot horisonten
för att aldrig vända om.
Seglen försvinner sakta,
snart syns de inte mer.
Borta för alltid
utan sorg och smärta




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-14 10:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En mild dikt, kanske om att slippa livets vedermödor.
2021-11-14

    Sefarge VIP
Jaa betänkansvärt
Så mycket vattnet
Ändå bär!. .. Och
Människan som
Fötts där inuti
Sina mödrars
fostervatten. ..


2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP