Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jul så ska vi konsumera, äta och frossa tills vi spyr!

Ty det var och är allas vår 

frälsare Jesus Kristus heliga 

budskap: konsumera, ät och 

frossa tills ni spyr och känn 

hur hela planeten vibrerar 

av vällust, glädje och en frid 

över att vår lyckliga värld 

mår så bra nu när julen står 

för dörren och barnens ögon 

tindrar av önskningar, krav 

och förväntningar över att 

äntligen få tända på igen. 

Konsumera, ät och frossa i 

i jul tills ni spyr, jul, jul,

strålande jul, O helga natt!




Övriga genrer (Satir) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-14 15:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Hiskeligt hemskt och sant.
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP