Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR NÅGOT MED P J

Det är något med P J Harvey

Det är laddad kreativitet

Socialreportage från världen

Varje textrad är en stor nyhet

Det är något med P J Harvey

Som Clash som möter Iggy Pop

Ett stort och öppet hjärta

i en späd och liten kropp

 

LARZ GUSTAFSSON 14/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-11-14 17:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint sammanflätad dikt.
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP