Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLUPPGÅNGSBRAND

Landet finns inte på kartor

eller glober

Där är det alltid juni

Aldrig oktober

Platsen i fråga

går inte att besöka

Jag avråder dig från

att ens försöka

 

Han skrattar åt gamla

minnen ibland

Han bor i ett land

som heter Soluppgångsbrand

 

Jag vet en stat som har

soluppgång på sin fana

Här är den bara helt röd

Ja, det kunde man ana

Han tänder nya bränder

längs gamla stränder

Tar blott en dag

blott ett ögonblick i sänder

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-11-15 06:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Menar du samme lirare som skrev musiken?

Ja, just han.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP