Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen

Det finns de som har

det finns de som bedrar

det finns de som inget har

det finns det som en gång var

i hjärtat på alla och envar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-15 09:07



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det finns många sorters liv och människor!
2021-11-15

  AiA Maria den fria


...det finns
allt som är


Tack!
2021-11-15

    Sefarge VIP
Livet kommer och går
Evigheten ensam står!
;)
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP