Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


igår vid sjön


Novemberdagar


Novemberdagar
det är grått på min himmel
men hoppet finns kvar

vet ju att att solen finns där
i djupet av mitt hjärta




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-15 11:29



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den finns där solen, och snart så väder det
2021-11-20

  Bibbi VIP
...och bakom molnen...
2021-11-16

  ULJO
....... och tittar fram igen till våren
2021-11-16

  Eva Langrath VIP
En dikt där hoppet tar sig igenom mörkret.
2021-11-15

  Monika A Mirsch VIP
Tack Eva - i djupet av ditt och mitt hjärta - solen finns kvar!

2021-11-15

  Anya VIP
Så härligt med hopp. Har man det så är man rik. gud ger hopp, tänker jag när jag läser din fina text.
2021-11-15

  AiA Maria den fria

Vacker
Viktig
Kraft
Ljus
Inom
Lyfter


Tack!

2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om hjärtats ljus som skingrar det yttre mörkret.
2021-11-15

  Sparvögat VIP
November blir vackrare och mer hoppfullt av dina fina ord och ditt underbara foto.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP