Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en gangster

Jag är en gangster
skjuter mina fiender
säger aldrig förlåt
mig kommer ni inte åt
för den som golar blir död
familjen förlorar sitt bröd
Jag visade att jag dög
genom fleras död
min makt i gruppen är stor
jag räds varken syster eller bror
Pengar från knarket väller in
en stor del av det är min
Jag köper klockor och guld
är fri från skuld
Men avundsjukan är stor
och hatet mot mig gror
När skottet brann
mitt liv försvann
Sådan är gangsterkulturens värld
för var den nu är värd







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-16 11:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det finns en hierarki i gangstervärlden där de yngsta står längst ner och skjuter för att slippa bli skjutna själva. Och tar på sig brotten för att övergangstrarna ska slippa.
2021-11-16

  AiA Maria den fria


Tänkvärda rader som väger tungt!

Reflekterar
den som sitter på miljonerna
är långt ifrån den som
utför dödsdåden

Lite som i övriga världen...

Tack!
2021-11-16

  ULJO
Låter som en vanlig dag i den kriminella världen. Bra där. Inget vi behöver oroa oss för.
2021-11-16

  Öknens Ros VIP
"Lev farligt, dö ung, bli ett vackert lik."
2021-11-16

    Sefarge VIP
Hurra för sådan rimfylld bra
Beskrivning av gangster
Kulturens värld bland
grå betong och
kärnkrafts
-flärd!
;)
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP