Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En svartklädd mans sånger


På kärlekens avstånd

En dag kom vi ifrån varandra

Men vi fortsatte att varann klandra

Våra gräl levde vidare i minnet

Och satte djupa spår i sinnet

 

Vi älskar varann på kärlekens avstånd

Med en tanke utan förnuft och förstånd

 

Du sa att du älskade så mycket att du hatade mig

Jag tänkte på hur det kunnat bli såhär med dig?

Förgängligt var vårt umgänge då minsann

Men kärleken den fortsatte och över oss vann

 

Vi älskar varann på kärlekens avstånd

Med en tanke utan förnuft och förstånd

 

Alldeles för tidigt tog tiden för oss slut

I en port till våra hjärtan vilar kärleken akut

Vi släpper in kärleken till hjärtat som ett substitut

För vårt umgänge som så ledsamt tog slut

 

Vi älskar varann på kärlekens avstånd

Med en tanke utan förnuft och förstånd

 

Taleptox Skrev

Den 20210428

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-11-19 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP