Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Episka Pärlor


Hommage till Paco de Lucia

En mästare och gitarrist

Som lämnade oss år 2014

Jag försvinner bort i musikens värld

Flamencons vilda passionerade toner

Tonerna försänker mig i en djup dvala

Medvetenheten uppdagas i varje stund

Ett med musikens toner och harmonier

Han spelade med sådan vacker känsla

Tack vare att andra spelade in honom

Finns hans musik sparad till eftervärlden

För oss att lyssna och njuta av när vi kan

Jag förnimmer spanska kusten i mitt sinne

Barcelona som jag besökt i mitt åminne

Andalusien kommer förbi på min näthinna

Värmen i rummet sprider sig

Med tonerna från hans akustiska gitarr

Den elektriska bandlösa basen

Spelar på med frenesi och känsla

Paco de Lucia i vårt musikaliska minne

Aldrig glömd, ofta spelad

Vila i frid !

 

Taleptox Skrev

Den 20210526

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-11-20 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP