Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOAD BOY

En padda satt i vassruggen

och sjöng en gång

Men ingen ville lyssna

till hans hemska sång

Och inte fick han para sig

Så han blev sur

Och vreden fick gå ut över

ett annat "djur"

 

LARZ GUSTAFSSON 20/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-11-20 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP