Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REVOLT MOT VEGANISMEN!

Revolt mot veganismen!

Jag tröttnar på deras tjat

Bara en av många ismer

som jag omfattar med hat

Revolt mot veganismen!

Jag älskar att äta kött

Och när de tjatar om grönt får

de mig att se ilsket rött

 

LARZ GUSTAFSSON 22/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-11-22 14:34



Bookmark and Share


  Thylacine
Kött är gott. Det tänker jag aldrig sluta äta.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP