Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BREF FR ÅGUST

Ågust : Så vart det gjort
det som måste göras,
allt öfverståndet,
plomberat och lackat
åt postiljonens för-
medlande till världen,
jorden och himlen
afsänt från helfvetet.

Skall de bli rabalder
nu igen ?

Ågust : Nä ! men de ska få
se på djefvulen.

-






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2021-11-23 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP