Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Efter hemkomsten


Kom de hungriga vargarna
hade varit borta 6 timmar
barnvakt hos vännen
hon och maken besökte sjukhuset
hörcentralen
En timmes resväg enkel resa
De kom hem nedlastade med kassar
Utbudet affärer mer att välja
bjuden på mat
Maken hörde dåligt tidigare
nu hör han grannen på andra sidan gatan
märkte underströmmar
Förändringar över en natt tar tid att smälta
klippte av järnek medan hon och pudel
försvann på hundpromenad
Hemkomsten dags med mitt
Somnade med tandpetaren
Vaknade mästerkocken slamrade
med sina kastruller
vilka orättvisor klokuggla
vi blir överkörda av en arme
en gång i begynnelsen var det frid
på vår jord och alla var Jämlika
Godnatt du är fantastisk glöm aldrig det




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-11-23 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP